Jdi na obsah Jdi na menu
 


VODA - NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ NAŠÍ ZEME

  vodopad-1.gif  

 
ZÁKLADEM ŽIVOTA JE ČISTÁ VODA

 

Lidské tělo je ze sedmdesáti procent složeno z vody. Voda je základním zdrojem života. Bez vody hynou nejen lidé, zvířata, ale i květiny, a všechno živé, co na naši nádherné planetě máme.

 

 

Když se z naší Země ztratí voda, všechno živé zahyne. Vodu nelze vyrobit synteticky. Je naprosto jedinečná. A proto se ptáme: Jak  moc si ceníte obyčejné VODY??

Protéká řekami, bereme ji do dlaní a toužíme se napít ze studánky, když nás trápí žízeň. Takových studánek ubývá. A důvodem znečištěné mrtvé vody bez ryb, plné sinic a jedovatých látek, NEJSOU CHEMICKÉ TOVÁRNY. Hlavním a největším znečišťovatelem vody jsou prací prostředky odtékající z našich domácností do kanalizací. Co s tím můžeme udělat? Zdá se,že je to velmi jednoduché. Vyměnit běžné prací prostředky, které kupujeme v drogerii za ekologicky čisté výrobky, označené speciálním značením. Výrobky, které jsou šetrné k přírodě a beze zbytku se rozloží, aniž by přírodě ublížily, by měly být nedílnou součástí našich koupelen a praček.

Pak můžeme s čistým svědomím projít kolem vody. Udělali jsme něco, co pomůže zachránit vodu. Možná Vás napadne, že naše koupelna a naše jedna pračka naplněná ekologickým prostředkem  přírodu nezachrání. Ale kdy už to konečně pochopíme, že začít musíme sami u sebe. Kdy uděláme ten první zásadní krok.

 

 

Nic, co můžeš udělat hned, nenechávej na zítřek. Zítra už může být pozdě.

SVĚTLO ZEMĚ

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář