Jdi na obsah Jdi na menu
 


MEDITACE ON-LINE 10.6.2013 KOMUNIKACE S KRYSTALY

Termín meditace

10.6. 2013  -  20:00 -  21:00

krystal-1.jpgTéma meditace 10.6. 2013 – Měníme vibrace – začínáme s krystalem.

 

Poselství Mistra Serapise

 

K této meditaci potřebujete krystal

 

 Při této meditací, se naučíme navázání kontaktu s krystalem, případně s růženínem. Kameny jsou součástí přírody, jsou malými nádhernými kusy naši země. Naučme se mít je rádi. Naučme se komunikovat s kameny. Zajistěte si klidné místo, vezměte do ruky kámen, v našem případě krystal, či růženín. V duchu pozdravte tento kámen, pozdravte v tomto kameni naší zemi.  Po chvíli se začne pozvolna vyvíjet  vzájemná rezonance. Nyní vyšlete kameni myšlenku, že k vám může promluvit. Kameny v sobě nesou v  množství informací, které poměrně lehce předávají. Jejich poselství můžete vnímat jen pocitově. Je důležité vnímat své pocity a myšlenky. Někdy jsou totiž daná znamení tak jemná, že je lze zjistit pouze na základě sotva postřehnutelných reakcí. Dovolte kamenu  říct všechno, co by říci chtěl. Zacházejte s ním s respektem jako s přítelem. Měl by se cítit jako vítaný pomocník. Nyní budete mít možnosti jej „naprogramovat“. Předání pozitivních vibrací do kamenu docílíte tímto způsobem: Představte si Vaši srdeční čakru a její vibrace. Představte si světlo, které vychází z této čakry. Vnímejte ten pocit, to teplo. Vnímejte jemnou rezonanci, která přechází do kamenu. 

 

Opakujte několikrát věty:“  NAŠE MILOVANÁ, NÁDHERNÁ MATIČKO ZEMĚ. JSI ŽIVÁ A POSVÁTNÁ , JÁ POSÍLÁM TI TU NEJVĚTŠÍ RADOST A LÁSKU ZE MĚ. OBJÍMÁM V DUCHU TVÉ KAMENY, LÍBÁM TVOJE KVĚTY, DĚKUJI, ŽE PŘIJALA JSI NÁS, ŽE JSME TVOJE DĚTI.

 

 Když už se vám podařilo navázat s krystalem důvěrný vztah, můžete  ho při meditaci požádat, aby přijal  rezonanci , vašich myšlenek.  Myšlenky vysílejte k tomuto kameni  zcela vědomě. to, čím přispěje krystal, je odezva a příjem Vaší rezonance. Váš kámen rostl v zemi neuvěřitelně dlouhou dobu a má přístup k dimenzím, které nejsou našemu rozumu dostupné. Bude vysílat tyto rezonance dál. Kámen si položte doma na viditelné místo. Takových krystalů si můžete připravit více. V každém případě v příští meditaci si vibrace krystalu propojíme s vodou.  Přeji Vám krásnou meditaci a láskyplné propojení.

S láskou Melotte a mistr Serapis

 

delfin-a-zeme.gif


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář